Woman Acceptance Factor Sayı 3

Herkese Selamlar,

Bu ayki sayımız hem gecikti, benimde yazım en sona kaldı. İyi ki sona kalmışım. Çünkü başka bir konuda yazacaktım. Ama şimdi fikrimi değiştirdim. Alışverişle ilgili yazmaya karar verdim. Hemen korkmayın bu sizi canınızdan bezdiren, köşe bucak kaçtığınız, “sen bir arkadaşınla baksan daha iyi olur” dediğiniz türden birşey değil. Bu muhtemelen sizinde zevk alabileceğiniz benimse en sevdiğim alışveriş diyemem ama en sevdiklerimden bir tanesi olan bir alışveriş türü. Ne de olsa bir kadınım, genlerim nokta atışı alışveriş konusunda ne yazık ki yeteri kadar geliştirilmemiş. Yapacak bir şey yok :) Allah vergisi.. Kadın olmak kısacası bu işte !!!

Böyle bir mağazaya kim hayır diyebilir ki?

Dediğim gibi benim en zevk aldığım alışveriş türlerden bir tanesi plak alışverişi. Bizde plak alışverişini genelde Hakan yapar bense CD ve DVD kısmıyla ilgilenirim. Hatta en son 15 kadar caz konser DVD’si almıştım. Hemen kızmayın, çok uygun fiyatlıydı:) Bu konuda bile alışveriş yaparken, “alalım belki giyeriz” mantığı var ya… Müzik konusunda bilmediğim, tanımadığım birisi söz konusu olduğunda dayanamayıp alıyorum. Ama bu durum müzik konusunda cidden işe yarıyor. Çünkü bilmediğim bir sürü müzisyen var, yavaş yavaş öğreniyorum. Müziğin ucu bucağı yok gibi geliyor. Neyse ben uzun zamandır alışveriş yapmıyordum. Malumunuz evimizi yaptırıyoruz. Bu arada çok güzel oluyor. İnşallah yakında bitecek sonra bir parti yapacağız tabii ki… Neyse, geçenlerde Hakan ile telefonla konuşurken bana; “plak aldım” dedi. Ben de iyi yapmışsın dedim. Ben herhalde birkaç tane aldı diye düşündüm. Hani mantıklı düşününce bir kerede ne kadar plak alabilirsin ki? Daha sonra plakları görünce ağzım açık kaldı. Çünkü o kadar çok plak almış ki galiba salona ikinci kütüphaneyi yaptırmak zorunda kalacağız. Tabii ki her kadın gibi önce söylendim. Allahtan akıllı alışveriş yapıp benim de aradığım plakları bulduğu için çok sesimi de çıkaramadım. Akıllı bir hayat arkadaşım var.

Ya da böylesine ?

Daha sonra beni zaman zaman hatta sıklıkla plak aldığı dükkana götürünce.. Dükkana girdim ve plakların başına oturdum. Sonrası mı hepsine oturup baktım. Kaç tane plağa baktığımı hatırlamıyorum. Kendime ayırdığım 14 adet plakla ayağa kalktığımda Hakan ve Hamdi Abi bana gülüyorlardı. Önce fırça at sonra tekrar plak al :) En keyiflisi her zaman önce teker teker plaklarımı arşive kaydedip dinlemeye başlamaktır benim için. İnsan plak görünce almamaya dayanamıyor her defasında böyle oluyor nedense. Ama başta size söyledim bu benim ve her kadının genlerinde var ve maalesef düzeltilemeyen bir sorun. Bizleri böyle kabul edin… Ben en çok bize geleceklere üzülüyorum. Sanırım bize geldiğinizde kendi sandalyenizle gelmek zorunda kalacaksınız. Biz bu gidişle koltuk, sandalye gibi şeyler alamayacağız. Gelenler bir şekilde idare edecekler… Önemli olan müzik dinlemek değil mi zaten

Secil

Tags: