Dükkan Hifi: Nano iDSD Black Label


Kulaklıklarınızı güçlendirin. Büyük Stil Sevenler İçin

Nano iDSD Black Label, iPhone 6’nın yaklaşık 10 katına eşit (285mW vs 27mW) maksimum çıkış gücüne sahiptir (32R).

Bu güç ile piyasadaki çoğu kulaklığı sürebilir.

UBER Uygunluk
Küçük, hafif ve pille çalışır. Gittiğiniz her yere nano iDSD Black Label’ı alabilir ve telefonunuzun pilini kullanmadığı için boşaltmaz.

Önce BL’yi açıp sonra cihazınıza takın. Lityum Polimer pilli nano iDSD Black Label size 10 saat kesintisiz müzik keyfi sunacaktır.

Ayrıca doğrudan bir bağlantı için özel bir USB erkek “A” konektörü vardır. USB’den Lightning (Apple) veya OTG kablosu ile (Android) cihazları tek kablo ile bağlayabilirsniz. Veya evde, bir PC’ye bağlanmak için kutu içerisinden çıkan USB3.0 kablosunu kullanabilirsiniz.

Apple Music / Google Play / Spotify / Tidal / Youtube içeriğini telefonunuzdan öte başka bir seviyeye taşıyın.

Konsolunuz veya bilgisayarınızı bağlayarak oyun zevkinize zevk katın.

MQA Onaylı

iFi her zaman iyi seçimler yapmaya gayret eder. Yeni BL’de popüler MQA formatını portföyümüze başka bir dosya biçimi olarak ekledik. TIDAL’ı veya MQA dosyanızı yepyeni bir seviyeye taşıyın. MQA, Bob Stuart tarafından geliştirilen bir ses teknolojisidir. Bu teknoloji, yüksek çözünürlüklü ses akışını gerçeğe dönüştürür ve kulaklıklarınıza stüdyo kalitesinde ses verir.

Yüksek Çözünürlüklü Ses Sertifikalı

Nano iDSD Black Label, Mac OSX ve cep telefonlarında kullanıldığında 32/384 kHz’e kadar PCM ve CD’nin örnekleme hızının 256 katı kalitesindeki DSD formatını destekler. Bu özellikleriyle piyasada bulabileceğiniz en iyi yüksek çözünürlüklü DAC’lardan biridir.

Dinleme zevkinizi mükemmelleştirin

Nano iDSD Black Label, ‘Dinle’ (Minimum Phase Bezier Filter) ve ‘Ölçüm’ (Linear Phase Transient Aligned Filter) seçeneklerinden birini seçmenizi sağlar. Bukadar fazla kontrol sağlayan tek taşınabilir DAC’tır.

Eşsiz Uyumluluk

İçersindeki yeni kulaklık amplifikatörü, orijinal nano iDSD’nin 16 Ohm’da gücünün iki katından fazlasına ve yüksek empedanslı kulaklıklarda dört katına kadar çıkartıyor.

Bu arada, dahili IEMatch devresi ile son derece hassas kulaklıklar ve IEM’lerin dahi tıslama yapılmamasını sağlar.

Nano iDSD Black Label, kulaklık ve IEM’ler (Balanced kablolama) ile birlikte kullanıldığında, düşük gürültülü ve daha düşük distorsiyonlu dengeli çıkışların tümüne olanak tanıyan kulaklık çıkışları için S-Balanced kablolama sistemini de içeriyor.

S-Balanced giriş çapraz yayını yarı yarıya keserken, balanced olamayan kulaklıklar bile bundan yaralanır.

Ve her zamanki gibi ürünlerimizde kaliteli bileşenler kullanıyoruz …

Parçalar, devreler ve teknolojisi ile nano iDSD Black Label orijinal nano iDSD’ye göre çok daha özeliklikli ve üstün hale getirildi. Hatta piyasadaki en iyi şeyle karşı karşıya geitrdiğinizde size süpriz yapabilir.

Nano iDSD, taşınabilir, gerçek ses dostu DACamp’lardan birisidir ve ulaşılabilir fiyatlı olması ile birçok kişinin müzikten daha çok fazla keyif alacağı anlamına gelir.

Öyleyse istediğiniz dosya biçimine seçin ve yeni Black Label deneyimini yaşayın.