Dükkan Hifi: iCan Special Edition

iCan Special Edition, en çok satan micro iCAN’ın “özel olarak ayarlanmış” bir versiyonudur. Sonik olarak Class A, Direct Drive® ve TubeState® özelliklerine sahiptir.

Özellikleri içersinde; yeni XBass®, kulaklıklar için 3D Holographic® ve 0dB, 12dB ve 24dB kazanç ayarı özellikleri vardır. Yepyeni iPower (15V) ile gelen iCan SE, özel Turbo headamp® devresi ile en zorlu kulaklıkları bile sürmek için 4.000 mW’lık bir bir güç sağlar.

Class A, TubeState®

Micro iCAN SE, tüplerin ( lambalı amp ) ses yükseltme yöntemlerini modelleyen ayrı bir devre kullanır. TubeState, bazı tüp devrelerinin ürettiği gürültü ve bozulma olmadan; sıcak, ferah ve doğal bir ses üretir.

Bu TubeState® devresi iFi’ye özeldir ve diğer Class A kulaklık amplifikatörlerine ( her açıdan daha iyi ses ) göre ses kalitesinde ciddi iyileştirme sağlar.

Güç ve İhtişam

Micro iCAN SE’nin çıkış gücünü on kat arttırılarak 4,000 mW’a yükselttik, bunu yaparken ses kalitesinden de ödün vermedik.

Kullanıcı tarafından ayarlanabilen kazanç ayarları ile kulaklıkların en küçüklerinden en büyüğüne kadar her modeli hatta; sürmesi çok zor olan HE-6’yı bile Micro iCAN SE ile rahatça sürebilirsiniz.

Seçilmiş En İyi Bileşenler

Micro iCAN SE’nin içinde; ELNA Silmics, MELF dirençleri ve C0G kapasitörleri buluyor. Bu ‘butik’ bileşenler en iyi ses kalitesi ve deneyimlerini sunar.

Kulaklılar İçin 3D HolographicSound® ve XBass® Güncellendi

Kayıtlar kulaklıklardan ziyade hoparlörler için yapılır. Kulaklıkla müzik dinlerken genellikle müziği “kafanızın içinde” hissetmeniz bu yüzdendir. 3D Holographic Sound sistemi bunu düzelterek müziği kafanızın içinden odanıza taşır.

Special Edition için, 3D HolographicSound® devresi daha da rafine edildi, böylece sadece ses alanının genişlemesi değil, saatlerce ve saatlerce yorgunluk hissetmeden müzik dinlemek keyfi mümkün oldu.

DirectDrive® Çokış Sinyalinin Saf Kalması Demektir

Orijinal iCAN’e kült statüsünü kazandıran temel nedenlerden bir diğeri DirectDrive®’ teknolojisidir. Bu da çıkış bağlama kapasitörleri yok demektir.

Bu ‘doğrudan sinyal’ yolu eşsizdir ve micro iCAN SE bu devre topolojisini korur. Sunduğu şeffaflık herkesin duyması içindir.

Çıkış Empedansı

Yeni iPOWER 15V

Micro iCan SE yepyeni bir güç kaynağı kullanıyor. Bu yeni güç kaynağı “iPOWER” AMR’den alınan en son Active Noise Cancellation® teknolojisini kullanıyor. Gürültü seviyesi orijinalinden çok daha düşük. iPower’in şaşırtıcı derecede düşük ses gürültü zemini sadece 1uV. Bu seviyeyi size daha iyi tarif edebilmek için size eski modelin çok iyi olarak bilinen adaptörünün gürültü seviyesini hatırlatmamızda “10uV” fayda görüyoruz.

20uV değerinde ölçülmüş ve çok iyi bilinen bir audiophile Liner Güç Kaynağı ile kıyaslandığında, AMR / iFi güç kaynağı teknolojisi nin benzersiz olduğu açıkça görülüyor.