Dükkan Hifi: BBC Monitörler yanyana!


BBC Monitörler yanyana dinlemeniz için sizleri bekliyor.

Graham Audio tarafından imal edilen Ls5/9 ile iFi Audio tarafından Retro sistemin bir parçası olarak üretilen ancak ayrı olarakta satılan BBC monitörler İzmir Dükkan HiFi showroomunda pişti ve dinlemeniz için sizleri bekliyor.
dinleti için bize 0850 441 40 44 nolu telfondan veya info(at)dukkanhifi.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Gerçek tonlara en yakın çalan monitör keyfi için sizleri bekliyoruz.

Ürünler Hakkında Bilgiler :

iFi Ls3.5
iFi Audio Retro LS3/5A Hoparlör

LS3.5 piyasaya çıkışından yarım yüzyıl sonra hala aranan ve saygı duyulan klasik BBS LS3/5A’nın iFi tarafından geliştirilen 3.0 sürümü. iFi bu efsanevi tasarımın en temel prensiplerine inerek LS3.5’i 21. Yüzyıl için en baştan tasarladı. Sürücülerin tasarlanmasından (OEM kullanılmadı) kabin bağlantı noktalarına kadar piyasadaki mevcut komponentlerden yetersiz bulduklarımızı kendimiz imal ettik. Bu iFi tarafından detaylara gösterilen özenin ölçütüdür.

Bir çok açıdan Retro LS3.5 BBC LS3/5A’nın en üstün özelliklerine bir miktar La Petite eklenerek oluşturulmuş bir sentezdir diyebiliriz. İki sistemin de zayıf noktalarını en yeni teknolojileri kullanarak ortadan kaldırarak mükemmelleştirdik.

Devamı İçin :
https://www.dukkanhifi.com/p-3181-iFi-Audio-Retro-LS3-5A-Hoparlor.html

Graham Audio Ls5/9

Graham LS5/9 BBC Monitor Hoparlör

LS5/9, BBC’nin kendi kullanımı için 1980’li yılların başlarında tasarlamış olduğu efsane monitör. Profesyonel Audio konusunda 20 yıldır faaliyet gösteren Graham Audio bu hoparlörü, aslına sadık kalarak baştan yaratmak hedefiyle yeni bir oluşum içine girmiş. O dönemin BBC mühendislerinden Spencer Hughes’un kendisi gibi aynı konuda çalışan mühendis oğlu Derek Hughes ile anlaşarak yola çıkmışlar. Sonlandırılmış proje BBC’ye yollanıp test ettirilmiş ve onay alınır alınmaz BBC Lisansı ile satışa sunulmuş.
Devamı için :
https://www.dukkanhifi.com/p-3083-Graham-LS5-9-BBC-Monitor-Hoparlor-.html

Bol Müzikli Günler Dileriz

Dükkan HiFi