Extreme Audio: Naim Yeniden Extreme Audio’da

Naim Yeniden Extreme Audio’da. Naim’in sesinin seni müziğin içine çekmesine izin ver.

Naim in kurucusu Julian Vereker MBE (1945-2000) bir yarış arabası sürücüsü, girişimci ve aynı zamanda muziğe karşı tutkusu olan bir mühendisti. Boş zamanını arkadaşlarının canlı müzik yapmasını dinlemeye ve onları kaydetmeye ayırırdı.

1960’lı yıllarda Julian evindeki sistemdeki ses kalitesinin ona istediği deneyimi yeterince yaşatamadığını farketti. Julian Vereker, bu noktadan sonra kendi amplilerini ve hoparlörlerini dizayn etmeye karar verdi. Kendi tasarımlarını yaparken en çok performansa önem verdi. Bu ilk tasarımlarla ödüller kazanacak ve bir sonraki yüzyılın vazgeçilmezi olacak Hi-Fi, Hi-End ürünlerinin temelini atmış oldu.

Dünyaca ünlü bir klasik haline gelen Naim ‘Olive’ serisi ile başlayan yolculuk hızını kaybetmeden günümüz Naim’leriyle yoluna devam etmekte. Dünyanın en prestijli arabalarından biri olan; Bentley müzik sistemi seçiminde Naim ürünlerini kullanıyor.

Extreme Audio, teknolojilerinde değişiklikler yapılan yeni Naim ürünlerini Avrupa fiyatlarıyla tüketicisine sunmaya hazırlanıyor. Naim ürünlerini çok yakında Extreme Audio mağazaları ve yetkili bayilerinde bulabilirsiniz.