Stereo Mecmuası Sayı 30

2016 senesinin özel sayısı Caz Tarihinin En İyi 25 Albümünü konu alıyor. Bu yazı dizisi web sitemizin müzik alt bölümünde farklı zamanlarda peyderpey yayınlandı. Tüm yazıların bitmesi ile genel tabloya baktığımda tüm yazıları uygun şekilde bir araya toparlarsak caz tarihi, müzisyenler ve albümler ile alakalı harika bir referans dergi oluşacağını fark ettim. Bunun üzerine her zaman olduğu gibi ortaokul öğrencisi dönem ödevi kıvamında basit bir dergi çalışması yaptık. Elektronik dergimizde caz tarihinin en iyi albümleri ile alakalı genel kabul görmüş bir listeyi baştan aşağı ele alarak her albüm ile alakalı ayrıntıları, sizlerden çok soru gelen bir konu olan hangi baskıları tercih etmeliyiz gibi noktaları ayrıntılı şekilde ele almaya çalıştık.

Bu elektronik dergimizde yayınlanan tüm yazılara Müzik sitemiz üzerinden bu sayfa vasıtası ile de ulaşabilirsiniz. Web sitemizdeki yazılarda albümleri dinleyebileceğiniz Spotify eklentileri de mevcut. Ancak tavsiyem bu sayımızı basıp, ilgili albümleri dinlerken bir şeyler yudumlarken keyifle okumanız.

Teksir ile çoğaltılan eski dergiler kıvamında, bedava müzik e-dergisi. Bayinizden ısrarla isteyiniz

Dergimizi İndirmek ve Okumak İçin Linkler
Bu linkler yeni pencerede açılmaktadır

Flash Edition (Server Issuu)
PDF Download (Server Issuu)
– Google Drive (en hızlı çözüm)  Güncellendi 

Mini versiyonlar – Bu versiyonlar içerik ve yazı anlamında eksiksiz olup, dosyaların küçültülmesi amacı ile resim çözünürlüğü düşürülmüştür. Dosya büyüklüğü yaklaşık 4MB