Dükkan Hifi: Yeni Cardas Clear Beyond Power XL


Yeni Cardas Clear Beyond Power XL Power Cord Stoklarda

George Cardas tarafından dizayn edilmiş Yeni Clear Beyond Power XL; Cardas’ın en yüksek kapasiteli güç kablosudur ve en zorlu elektronikler için özel olarak tasarlanmıştır.

Cardas’ın Amiral gemisi güç kablosu, en yüksek kapasiteyi ve en çok güçü talep eden referans elektronikler gözönünde tutularak üretilmiştir. Yeni Beyond XL; Adı gibi büyük bir performans sunuyor.

Her üç iletkende de geliştirilmiş ekranlama, referans genel ekran, daha büyük bir toroidal toprak filtresi, çok daha yüksek kesitler ve dış filtrede yerleşik yepyeni bir pasif gürültü filtresi ile geliyor.

Cardas Audio’nun amiral gemisi Beyond XL güç kablosu çok başarılı kardeşi Clear Beyond’un istisnai performansını ve her tür sistemde dramatik bir şekilde katlıyor.

Yeni Clear Beyond XL’in performansını kısaca şöyle açıklayabiliriz. Çok gerçek ve çok berrak tonlar, simsiyah bir arka plan ve sessizlik, muhteşem bir tonal denge, birbirine karışmayan geçişler, olağanüstü bir netlik ve ipeksi pürüzsüz bir sunum.

Clear Beyond XL’in bakır kanatlar ve klipsleri, gümüş üzerinde rodyum ile kaplı Cardas’nın Yeni E-5 güç konektörleriyle birlikte gelir. 20 amper IEC konektörlerü ve tüm standart uluslararası duvar tipi prizleri de mevcuttur.

Fiyat bilgisi için : info@dukkanhifi.com