Timpani: Timpani’den Haberler

Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

Yeni markamız Blue Aura’nın ürünleri, özellikle bluetooth’lu aktif hoparlörler x40 ile x30 ve v40 entegre ampli büyük ilgi gördü ve görmeye de devam ediyor. Satın aldıktan bir hafta sonra, arkadaşlarıyla birlikte tekrar gelenlerin sayısı az değil. Stereomecmuasi.com’da, içinde phono katı da olan, Blue Aura v32 entegre ampliyle ilgili güzel bir yazı çıktı:
http://stereomecmuasi.com/2017/06/blue-aura-v32-blackline.html

Rega’nın çok başarılı yeni Planar serisi pikaplarına ilgi de artarak devam ediyor. Planar 1 ile ilgili Stereomecmuasi.com’da çıkan müthiş yazıyı okumanızı öneririz:
http://stereomecmuasi.com/2017/05/rega-planar-1.html

“Hangi Yorum?” etkinliklerimiz devam edecek…
Bildiğiniz gibi, etkinliklerimize her yıl yaz arası veriyoruz. Bunun nedeni, tatiller ve nüfusun güneye doğru kayışı olduğu kadar etkinlik salonumuzda klima çalıştırma zorunluğu. Klimanın kaçınılmaz sesi dinletileri çok olumsuz etkiliyor ve düşük pasajlardaki detayları duymamızı engelliyor maalesef. Ve tabii yapılan kaydı da…
2016-17 döneminde beş “Hangi Yorum?” etkinliği gerçekleştirdik ve hepsi büyük beğeniyle izlendi. Tümünün kayıtlarını emrinize amade. Bugüne kadar dinlememiş olanların aşağıdaki adresi ziyaret etmelerini öneririz:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Tatile giren yalnızca etkinliklerimiz… Timpani her zaman açık tabii! Bekliyoruz…

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://online.timpani.com.tr
http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio

Tags: