Dükkan Hifi: High Fidelity Cables yeni ekonomik Reveal kablo


High Fidelity Cables yeni ekonomik Reveal kablo

Reveal kablolar ailemizin en yeni üyesidir.

Belirli bir hedefle oluşturuldu: Manyetik iletimin sınırlarını yeniden ekonomik olarak tanımlamak.
Manyetik İletimin doğası tamamen özeldir ve farklı bir elektrik modeli ile çalıştıklarından, bu kabloların “kablo” olarak da adlandırılmamaları gerekir.
Kablolarımız konseptte temel bir farklılık ile ayrılıyor : Sadece elektriği değil aynı zamanda elektromanyetizma da taşıyorlar.

Bu gerçek, Manyetik İletimin yaratıcı niteliğini tanımlamaya başlar. Elektrik enerjisinin bir aleminde değil ikisinde de çalışır.

Peki kesinlikle farklı mı? Reveal, bilinen high-end kablolardan çok farkıdır. Sizi hi-end’e bağlayan kablolarda eksik olan ( diğer markalar ) kritik bileşenleri tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ünlü odyofil yazar Harry Pearson bizi hakkettiğimiz isimle High Fidelity Cables olarak tanımlıyor. Kendisi bu derin ve yeni teknolojiyi Ct-1 kablomuz ile keşfetti ve çoşkusunu paylaştı.

Reveal’ın yapılma zorluğu doğasında benzersizdi. Hedefin kendisi bazıları tarafından çok büyük görüldü. Ancak HFC nin yaratıcısı Rick Schultz, tüm geleneksel high-end tellerden daha iyi performans gösteren bir kablo yaratmak istedi. Rakiplerine karşı gülünç derecede ucuz olan bir ürün ve gerçek referans ses kablolarından daha az maliyetli ve daha yüksek performanslı…

Manyetik İletimin teknik avantajları ve farklılıklarını bir kez ve tamamen ortaya çıkaran yeni Reveal. Fiyatına bakılmaksızın diğer tüm kablolardan iyi çalması ve üst düzey ses pazarındaki herhangi bir diğer üründen daha ucuza alınabilnen yepyeni bir kablo.

Rca 1 M fiyatı 699 Usd + Kdv

http://www.dukkanhifi.com/p-4973-Ara-Kablolar-High-Fidelity-Cables-Reveal-Interconnect-Reveal-.html

Bol müzikli günler dileriz

Dukkan HiFi