Timpani: 70. Etkinliğimiz 13 Ekim Perşembe Akşamı


Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

Yaz arasının ardından kaldığımız yerden devam ediyoruz; 13 Ekim Perşembe akşamı büyük ilgi göreceğini tahmin ettiğimiz bir etkinliğimiz var:

– Konu başlığı: “Wagner… O Kadar Mı Önemli Bu Adam?”
– Sunucu: Cem Mansur
– Saat: 17:30 – 19:30 arası

Cem Mansur, hakkında Napoleon ve Hazreti İsa’dan sonra en çok kitap yazılan kişiye tapınma/nefret ilişkisini ele alacağı sohbetinde Wagner’in bestelerinden seçkiler de dinletecek.

Cem Mansur’un, konserleri öncesindeki yarım saatlik sohbetlerini ve/veya Timpani’deki (53. ve 19.) etkinliklerini izlemiş olanlar ne derece iyi bir konuşmacı olduğunu bilirler. Son derece ilginç bir konu keyifle dinlenen bir müzik otoritesi tarafından ele alındığında da ortaya kaçırılmaması gereken ve iple çekeceğimiz bir etkinlik akşamı çıkıyor!

Daha önceki etkinlik davet yazılarımızda da belirttiğimiz gibi Timpani’nin üçüncü katındaki mekanımızın boyutları iştirakçı sayısını 35 kişiyle sınırlı tutmamızı zorunlu kılıyor, bu sebepten toplantıya katılmayı arzu edenlerden ricamız bu mesajımızı “KATILMAK İSTİYORUM” yazarak cevaplamaları. Biz de cevap yazan ilk otuzbeş kişiye beklediğimizi teyid eden bir cevap yollayacağız. Bizden olumlu cevap alacak olanlardan planlarının değişmesi sonucunda katılamayacakları durumu ortaya çıkarsa bizi bilgilendirmelerini rica ediyoruz.

İlgi yoğun olabilir, teyidlerinizi son güne bırakmamanızı öneririz!

Bundan önceki etkinliklerimizle ilgili bilgi edinmek için:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Perşembe akşamı görüşmek ümidiyle.

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://online.timpani.com.tr
http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio