Tapatalk Nedir Sorusu ve Stereo Mecmuası Tapatalk’ta!

Bildiğiniz gibi iPhone gerçekten son derece popüler ve insan hayatını kolaylaştıracak özelliklere sahip. Telefonun en önemli özelliği 3. parti yazılımlarla zenginleştirilebilmesi. Tüm bunları yazıyorum ama benim telefonum tarih öncesinden kalma antika olduğundan bir yandan bu yazdıklarıma iç geçirmiyor değilim :)

Konumuz Tapatalk

Geçtiğimiz günlerde Stereo Mecmuası forum kullanıcılarından Sn İbrahim Turfanda’nın bir mesajı ile bu programdan haberdar oldum. iPhone kullanıcıları için forum gezmeyi hem keyiflendiren hemde hızlandıran bir uygulama.

Program meşhur Apple Apps Store’dan indirilebiliyor veya satın alınabiliyor. Programın bedava versiyonunda çok sayıda foruma ulaşabiliyor, hızlı görüntüleme yapabiliyor ve özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü ile kendinize daha rahat okuma imkanı sağlıyorsunuz.

Eğer 3 dolarlık fiyatıyla programın tam versiyonunu alırsanız yukarıdaki özelliklere ek olarak, mesaj yazmaktan tutun, özel mesajlarınızı görüntülemeye kadar aklınıza ne geliyor ise yapabiliyorsunuz.

Stereo Mecmuası Forumlarında da gerekli teknik düzenlemeler geçen hafta yapıldı ve Tapatalk network’une üye olduk. iPhone kullanıcıları, Stereo Mecmuasi (Stereo Mecmuasi Muzik ve Hifi Forumlari) şeklinde forumlarımıza ulaşabilirler.

Daha fazla resim ve bilgi için tıklayınız