Timpani: 6. “Hangi Yorum?” Etkinliğimizin Ses Kaydı Hazır


Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.
Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

21 Kasım akşamı gerçekleştirdiğîmiz 6. “Hangi Yorum?” etkinliğimizde Şostakoviç’in 1 No.’lu Çello Konçertosunu ele aldık. Moderatörler Aykut Köksal ve Adnan Arduman’ın seçtiği altı farklı yorum, panelistlerimiz (soyad sırasına göre) Alp Altıner, Aydın Büke ve Hasan Uçarsu tarafından değerlendirilip birinci bölümün ardından iki, kadans bölümünün ardından ise bir versiyon daha elendi. Son bölüme kalan üç versiyon peş peşe dinlenip en iyi ilk üç (zor da olsa :) belirlendi.

Panelistlerimiz artık daha rahat, acemiliklerimiz azaldı (zaman zaman ufak tefek teknik sorunlar oluşsa da ses kaydına yansımıyor) ve “Hangi Yorum?” programımızın formatı iyiden iyiye oturdu. Özellikle son programımız çok eğlenceli geçti. Ses kaydının editlemeleri sırasında bazı pasajlar, ikinci kez duymama rağmen, güldürdü. Salonumuzda, diğer programlarda olduğu gibi, yine boş iskemle bırakmayan herkese tekrar teşekkür ederiz.

Eğlenceli olduğu kadar eğitici de olan programın kesintisiz ses kaydını dinlemek ve hararetli tartışmaların ardından belirlenen ilk üç yorumu öğrenmek için aşağıdaki adresi ziyaret etmenizi öneririz:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://online.timpani.com.tr
http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio