Sigma Ses: Steljes Audio NS3

TÜM SES KAYNAKLARI İÇİN AKTİF HOPARLÖRLER
Temel Özellikler
• 2x45W RMS yükselteç çıkış gücü
• Analog / Sayısal / Bluetooth çoklu bağlantı seçenekleri
• USB şarj çıkışı
• 8 değişik renk seçeneği
Geniş bir yelpazede bağlantı seçenekleri sunan aktif hoparlörler

Steljes Audio NS3 aktif hoparlörlerimiz odalarınızın dekoratif özelliklerini tamamlayacak şekilde tasarlandılar. Esnek bağlantı seçenekleri ile kolayca kurup kullanacaksınız ve benzersiz bir şekilde yaşamınızın bir parçası olacaklar…

NS1’in girişleri, 1 adet RCA stereo analog, 1 adet 3.5mm stereo analog, 1 adet ışınsal (optik) bağlantı ucu ile 1 adet Bluetooth aptX alıcısından oluşuyor. Bu girişlerle birlikte, taşınabilir cihazlarınızın şarj edilebilmesini sağlamak üzere bir adet USB şarj çıkışı ile, alt bas destek hoparlörü bağlamak isteyenler için de çıkış da var.

Bu üstün başarımlı yorumcular, masaüstü ile kullandığınızda, ağ sayfalarında gezerken size çok keyifli bir ses sunumu ile eşlik edebilirler. Aynı şekilde NS3’ler evdeki TV sesi deneyiminizi bambaşka noktalara taşıyabilirler : oyun konsollorına bağlanabilirler, Bluetooth aracılığı ile ağ ortamındaki sevdiğiniz müzikleri keyifle dinlemenizi sağlayabilirler. Yalnızca iki kablo bağlantısı ile, birini enerjilendirip, diğerine kutu içeriği hoparlör kablosu ile bağlantı yaptığınızda, onları şebeke prizine sahip olan istediğiniz her yerde konuşlandırabilirsiniz. Tüm işlevler için tasarlanmış bir uzaktan kumanda cihazı da, kullanım rahatlığınızı daha da üst düzeylere taşıyor.
8 ayrı renk seçeneği ile, çok zor beğenenlere de hitap edebiliyorlar.
Çok çekici ve zorlama içermeyen tasarımları ile NS3’ler, yeni ses başyapıtlarıdır – dinlemelisiniz!.