Lotus Concept: Opus Power Cord


Generation 5 seriyi geliştirirken edindiğimiz deneyim ile Güç Kablolarını tasmalarından kurtardık, mutluyuz!

Opus Güç Kablolarını sitesinde böyle duyuruyor Transparent.

İlk kez Opus titrini güç kablolarında kullanmaları zaten ilgimizi fazlasıyla çekmişti. Bu açıklama ile iş gerçekten daha heyecanlı hale geldi. Duyurunun devamı şöyle:

”Özel sarım 10 AWG iletkenlerden oluşan Opus Güç Kablolarında bu iletkenler , özenle seçilmiş, sessiz ve elektriksel anlamda nötür filtrelerle düzgün aralıklarla birbirinden ayrıştırılmış. Kablo uzunluğu ve sonlandırma şeklinden kaynaklanabilecek farklılıkları gideren, kablonun her zaman en ideal elektriksel karakteristiğe sahip olması için yerleştirilen hassas ayarlı bu network, Transparent için, güç kablolarında bir ilk. Ayrıca, Opus Güç Kablolarında kullanılan bağlantılar hem süper iletken hem çok sıkı.”

Opus ve Opus SE (kaynak cihazlar için) güç kablolarını devreye aldığımızda ilk fark edilen hem mikro detaylarda hem enstrümanlar arası mesafede artış oldu. Tonlamada en ufak bir değişiklik yaratmayan bu kablolar ile 15 gün sonra daha gövdeli ve daha akıcı bir ses elde ettik, bir ay sonrasında kablolar gerçekten sistemi üst seviyelere taşıdı.

Akıcılık, gövde, üç boyutluluk, sahnedeki mekansal boyutu doğru aktarabilmek… Opus güç kablolarının öne çıkan başlıca özellikleri.

Teknik özellikler:
Standart sonlandırma : 15A topraklı USA fiş > 15A IEC
Opsiyonel sonlandırmalar : 20A toparklı USA fiş; 20A IEC; EU, UK, ve diğer elektrik sistemleri için fişler
Standart uzunluk: 2 metre

Daha fazlası için: www.lotusconcept.com