Art Of Sound: Haberler

Dağıtım Amplifikatörleri

Monitör Audio kurulum amplifikatörlerleri; herhangi bir kurulum projesinde en iyi ses performansı için güncel teknoloji ile daha fazlasını yapmak ve daha az yer kaplamak üzere üretilen amplifikatörlerdir. Çok kanallı yükselteçler, 2000 watt’a kadar güç alan konut ve ticari mülklerde geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılabilir. Ses kanalları, 1,2,3,6,8 veya 12 kanal için yapılandırılabilir, esnek kurulumlar için gruplanabilir veya köprülenebilir.

Güvenilirliği garanti etmek için dünyaca ünlü Hypex amplifikatörlerini seçildi ve Monitor Audio’dan beklediğiniz mükemmel ses kalitesi, % 93 enerji verimliliği ile birlikte global olarak çoğu rafa sığan ince 1U ve 2U gibi kaliteli kutulara dönüştürüldü. Otomatik ayarlama, ayrı bir güç kaynağına gerek kalmadan herhangi bir bölgede kullanılmasını sağlar. Amplifikatör isimleri, kurulum amplifikatörleri için ‘IA’ ile başlar ve bunu 4 ohm’da perakende atık güç, kanal sayısı ve IP bağlıysa ‘C’ takip eder. Kurulum amplifikatörleri her bir projeye için uygundur.

Atlas Element Superior Integra!
Atlas Cable’in Element Integra için orijinal tasarım özeti; ortalama, yüksek kaliteli, giriş seviyesi bağlantıyı daha iyi oluşturmaktı. Ve başardılar! Element Integra, son altı yılda uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanmış ve en başarılı ürünlerden biri haline gelmiştir. Şimdi ise kendini geliştirerek daha iyi bir sürüme geçmiştir.

% 20 daha fazla OCC iletken hacmi, daha yüksek spesifikasyon, daha verimli köpük Polietilen yalıtkan madde, tutarlı karakteristik empedans ve iletken olmayan Integra düşük kütleli soğuk kaynak RCA fiş ile daha büyük bir 7mm inci gümüş kılıf içine kapsüllenir.
Ara kablolarımızda ilk kez kalibre edilmiş kalkan kıvrılmasını sunuyoruz. Bu, Element superior’ın piyasada % 100 tamamen kalibre edilmiş, kıvrım bağlantılı analog ara bağlantı halinde tek olduğu anlamına gelir!

 

Monitor Audio Wall Serisi

Monitör Audio ultra ince Wall serisinde yeni kurulum olanakları sunuyor.
Monitör Audio ultra ince Wall (WSS) hoparlörleri sadece 50 mm derinliğe ihtiyaç duymaktadır.
Monitör Audio Süper İnce Wall (WSS) serisi hoparlörler ustaca bir tasarımdır. Üç sürücü düzenli ön profili ince tutmaya yardımcı olur, ancak benzer bir yüzey alanı ve tipik 61/2 “bir sürücüye performans sağlar. Sadece 50 mm (2 “) derinlikte, bir dizi kurulum senaryosu sunar. Bu akıllı tasarım, teknik açıdan zorlayıcı uygulamalar için yerleştirme konusuna gelince oldukça esnektir. Üç model, aynı ayak izi ve üretim öncesi braketini paylaşır ve tamamlamadan önce bu aralıkta daha yüksek bir performans modeli belirleme seçeneği sunar. Üç model sunan WSS serisi, canlandırıcı basitlikte bir ‘iyi, daha iyi, en iyi’ performans seviyeleri sunuyor.
Her model aynı düzeni içerip, farklı özellikler kullanmaktadır.

STERN ve  HEISENBERG
Amplifikatörler için kilometre taşları nadir olur. Bu yüzden en mükemmel Alman dergisi olan HiFi & Records’un, STERN ve  HEISENBERG incelemesini bu gezegenin birinciliği ünvanına layık gördüğü için çifte gurur duyuyoruz.

Kıdemli yorumcu “Olaf Sturm”, ilk kez bir müziğin orjinalinden hiçbir şey değiştirilmeden tekrar bire bir verildiği sonucuna vardı.

Bir amplifikatör için bundan daha büyük bir iltifat olamaz.