Timpani: 67. Etkinliğimizin Videoları Hazır


Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

Sıcaklık rekorlarının kırıldığı Şubat ayında bir rekor da bizden geldi: 23 Şubat Salı akşamı etkinlik salonumuzun istiap haddi aşıldı!

Ferit Odman, “Dameronia with Strings” albümünün karar aşamasından bitimine kadar geçen süreçte, konseptinin nasıl oluştuğunu, parça seçimleri ve aranjmanların nasıl ve kim tarafından yapıldığını, yaylı grubun neden projeye dahil edildiğini, analog kayıt kararı ve uygulama yöntemini, finansman sorunlarını ve birçok başka ilginç konuyu son derece keyifli bir üslupla aktardı. Parçalar dinledik. Albüm gerçekten demo kalitesinde bir kayıt! Bunu fırsat bilerek CD / LP / Teyp kıyaslamaları da yaptık. Teypteki kayda “mastering” uygulanmamıştı ve CD / LP ikilisinden bu yönüyle de farklıydı.

Videolar etkinliğin oldukça kapsamlı bir özetini oluşturuyor ve CD/LP ile CD/Teyp kıyaslamaları kayıtlarda mevcut. Kamera mikrofonu ile bilgisayar hoparlörlerinin yeterliliklerinin (veya yetersizliklerinin) farkları farketmeye önemli bir engel oluşturduğu kesin. Ama yine de… Dinleyip siz karar verin, bakalım belli bir ortam lehine görüş oluşturabilecek misiniz? İzlemenizi hararetle öneririz:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Zevkle izlenen sohbeti ve güzel albümü için Ferit Odman’a çok teşekkür ederiz.

**************

1 Mart 2016 tarihinde (yani dün) Timpani 13 yaşını doldurdu. Fenomen Psikoloji sitesi bu yaş dönemiyle ilgili şöyle yazıyor:

“Ergenlik döneminin başlangıcı sayılabilecek 12, 13 ve 14 yaş birçok açıdan ergenlik döneminde yaşanan değişikliklerin en yoğun yaşandığı dönem diyebiliriz. Bu dönemde psikoloji ve gelişim açısında birçok önemli değişiklik olur.”

Biz de önemli değişikliği geçen hafta alışveriş sitesini hayata geçirerek yaşadık. Yoğun ilginiz, cesaret verici destek ve kutlama mesajlarınız için çok teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz sayesinde gözümüzden kaçmış muhtelif hataları düzeltebildik. İyileştirme çalışmalarımız tabii ki bundan sonra da devam edecek.

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://online.timpani.com.tr
http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio