Dukkan Hifi: iFi iDac2 Stoklarda

iFi Audio iDac 2

iDAC iyiydi. Çok iyiydi ve müşteriler ve eleştirmenler arasında iyi bir bağ kurdu. iDAC2, iDAC’in tamamen yenilenmiş 2015 versiyonudur. Micro iDSD ve Nano iDSD tarafından beğenilmiş olan tamamen yeni bir dizayndır.

Bu nedir?
En son teknoloji DAC / Kulaklık Amplifikatörü
Ev için masaüstü ve portatif kullanım

Sinyal Orijinal Kalır : Burr-Brown True Native
EISA ile başlayan ödüllü Nano İDSD, Burr-Brown chipset’i iFi Audio DNA’sının önemli bir parçası oldu. Bu DSD ve PCM üzerinde True Native playback ( dosya formatını değiştirmeden çalma kabiliyeti )’tir. Bu ne demek oluyor? IDAC2 (ve diğer tüm iFi DAC’lar) dosya formatının entegrasyonunu değiştirmeden çalabilmektedir. Yani DSD formatı DSD olarak kalacak ve PCM, PCM olarak kalacaktır. Başından sonuna; sanatçıyı gerçek ortamda dinlermiş gibi duyacaksınız.

Quad-DSD256 ve PCM384kHz: iFi’den Geleceğin Teknolojisi
iFi’nin kusursuz ses performansı ve uygun fiyatlı ürün yaklaşımı iyi bilinir. 16/44’ten Quad-Speed DSD256’ya kadar, IDAC2 büyük bir ustalıkla bu formatları çalıştırabilir.

IDAC2 müzik dinlemenin sonik kusursuzluğunu ortaya çıkarır. Çünkü herhangi bir format değişikliğine ( re-sample ) ihtiyaç yoktur.

RCA’da A Sınıf
AMR/iFi’nin kökleri tek çıkışlı valf ( single ended ) amplifikasyonunda yatar. Bu yüzden IDAC2’nin A Sınıf’ta çalışmasına şaşırmamak gerekir.

IDAC2’nin 2 özel analog seviyesi vardır. Elna Japan Silmic ii (paranın satın alabileceği mevcut en yüksek sınıf ve muhtemelen en iyi ses seviyesi kapasitörü). Bunlar “uber” AMR makinalarında kullanılanlar ile aynıdır.

Analog seviyesi 600 Ohms’de çalışabilen N-Channel J-Fet ve PNP çift kutuplu(uçlu,yönlü) transistörü kombine eden gizli ve A Sınıf bir ara bellekte kullanır. Bu, temelde yakında tanıtılacak olan PRO serisi için tasarlanmıştır. Bu yüzden bu nesil eleştirilemeyecek kadar mükemmel ve kusursuzdur.

A/V Amplifikatörünüzde Usb Dac Yok mu ? Bağlayın

Nano IDSD ve micro IDSD’nin popülaritesine dayanarak, IDAC2 de USB sinyali alabilen ve daha sonra SPDIF girişi olan A/V amplifikatörü veya SONOS gibi cihazlara bağlantı imkanı sağlayacak kapasitededir.

Sisteminiz zaman içerisinde değiştikçe IDAC2 buna ayak uyduracaktır. Size verimli performans ve esneklik sağlar.

Yüksek Kalite Bileşenler : IDAC2’de hiç farklı değil

AMR/iFi en iyi kalitedeki bileşenlere sahiptir. Japan Elna Silmic ii TOK COG kapasitörlerden Vishay MELF rezistörlere, IDAC2 hepsine sahiptir.

DAC’ın güç kaynağını ele alalım; usb voltajını temizleyen ve piyasada tek paralel devreli gürültü filtresi olan Super Reguator vardır. DAC ta referans olan önemli bir akor anahtarı vardır. Bu anahtar her zaman çok önemlidir. Dacta kullanılan ve Panasonic Japan tarafından yapılan yüksek kaliteli Film Kapasitörü PRO serisinin teknolojisinden alınmıştır. Bu, düşük değerdeki COG kapasitörü ile birleştiğinde en sağlıklı referans anahtar voltajı sağlanır. Sonucunda da Audio Precision 2’de ölçü grafiği etkileyici düzeydedir.

Açıkça görülüyor ki; çok küçük boyutunun arkasında, sadece iFi makinalarının uyum sağlayabileceği, eşi benzeri görülmemiş tasarım ve çalışmaya sahip olan dijital ve analog devreler yatar.