Dual Pikaplar Bölümü Önsöz

Merhabalar,

Sizlerden gelen yoğun istek üzerine gücümüzün elverdiğince Dual pikaplara adanmış bir özel bölüm hazırladık. Ülkemizde Dual hala sevilen, hala değer verilen ve en önemlisi hala ticareti yapılan bir marka. Her ne kadar 1980’li yıllardan bu yana Dual eski günlerinden çok uzaktaysa da, ülkemizde 1960’lardan itibaren üretilmiş modeller eskisi kadar seviliyor ve kullanılıyor. Bu kadar yaygın bir marka için ne yazık ki kendi dilimizde bir kaynak bulabilmek çok zor. Bu muhtemelen yazı yazma kültürümüzden ileri gelen bir durum. Aslında bu konuda çok fazla şey yazılabilir ama şimdilik bu konuyu bir kenara bırakalım.

Bundan seneler önce kendi şahsi sitemde Dual pikaplar hakkında tek bir yazı yayınlamıştım. O dönemden bugüne çok sayıda mesaj ve email aldım. Hemen herkes bu kısa yazıyı çok beğenmiş ve devamını istemekteydi. Bunu seneler sonra Stereo Mecmuası çatısı altında başarabildiğimiz için çok mutluyum.

Dual Pikaplara ayırdığımız bu bölümümüzde sizlere firma tarihçesinden, resim galerilerine, pikaplarınızı nasıl ayarlayabileceğinizi anlattığımız makalelerimizden, teknik verilere kadar elimizden geldiğince zengin ve en önemlisi kendi dilimizde bir kaynak yaratmaya çalıştık. Umarım faydalı olur.

Bu arada özellikle Dual kullanıcılarından ufak bir isteğimiz var. Kullandıkları pikaplar hakkında hissettiklerini ve Dual markasının kendileri için anlamını bizlere bir makale olarak yollamanız. Bu yazıları sitemizde yayınlayarak düşüncelerinizi diğer Dual severle paylaşmanıza aracı olmaktan çok büyük mutluluk duyarız. Yazılarınızı bize iletişim bölümümüzden ulaştırabilirsiniz.

Hakan Cezayirli

Dual Ana Sayfamıza Dönmek İçin Tıklayınız

Tags: