Yeni Bölüm Retro Ve Vintage Hifi

Stereo Mecmuası web sitesi içerisinde yeni bir bölüm açtık. Bu bölümün açılması ile ilgili ilk fikri kim verdi hatırlamıyorum ancak bir anda siteyi tasarlayıp yayına soktuk. Koşuşturmalarımdan dolayı ilk adımda yeterli desteği veremedim ancak editör arkadaşlarımız yoğun bir çaba ile siteyi hazırladılar, yoğun bir giriş trafiği ile yeni bölümümüzü meraklılar için keyifli bir hale sokmayı başardılar. Görünen o ki, Stereo Mecmuası okuyucuları da yeni bölüme yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Elimdeki haftalık trafik raporlarında bu durum açıkça görülüyor. Haydi isterseniz kısaca Retro Ve Vintage Hifi bölümümüzden bahsedelim.

Retro Ve Vintage Hifi bölümümüz geçmişten günümüze hifi cihazlarına ayırdığımız bir bölüm. Pikaplar, amplifikatörler, kasetçalarlar, makara teypler ve aklınıza gelebilecek her türden hifi cihazı bu bölümün doğal birer konuğu olacak. Sadece cihazlar değil, keyifli reklamlar, broşürler, resimler, videolar ve tabii ki plak kapakları da bu bölümümüzde bol bol boy gösterecek. Bunun yanında garip isimli, garip bölümlerimizde olacak. Örneğin,  Pazartesi Eğlencesi Plak Kapakları, Perşembe Pazarı: Dual, Cuma Haftanın Güzeli bölümleri gibi.

Bu kadar tanıtım yeter herhalde. İsterseniz bu keyifli yeni bölümümüze bir göz atın. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Retro ve Vintage Hifi bölümümüze ulaşmak için tıklayınız