Stereo Mecmuası İstanbul Özel Sayısı Editörden


Merhabalar,

Bu sayımızda sizlere farklı bir içerik sunuyoruz. Geçen haftalarda İstanbul’a yaptığım gezi sırasında sizler için bu kentte bulunan önde gelen hifi firmalarını ziyaret ettim. Bu gezi sırasında çektiğim fotoğrafların bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim. Bunu da özel bir sayı olarak sizlere sunmayı Stereo Mecmuası ekibi olarak uygun gördük. Umarım beğenirsiniz…

Bildiğiniz gibi İstanbul dışında da çok sayıda odyofil ve hifi meraklısı bulunuyor. Bu sayıyı yayınlamaktaki amacımız İstanbul’a gidemeyen okuyucularımızın gözlerini bayram ettirmek ve biraz uzaktan da olsa İstanbul havasını solumalarını sağlamak. Bu sayımız eğer ilgi çekerse aynı konseptte birer İzmir ve Ankara Hatırası sayıları da yayınlayabiliriz.

Bu sayı gördüğünüz gibi çok samimi bir sayı oldu. Bizler hazırlarken büyük keyif aldık sizlerde dergimizi incelerken keyif alacaksınız diye umuyoruz. İstanbul seyahatimizle ilgili sohbet ve daha farklı resimleri Stereo Mecmuası Forumlarında bulabilirsiniz. Dergiyi inceledikten sonra Forumlarımıza uğramayı unutmayın!

Sevgiler

Hakan Cezayirli

Tags: