QAT MS5 Music Server Bölüm 3

Yine sağ bölümdeki menüyü kullanarak albüm listenizi farklı tarzlara göre sıralayabilirsiniz. Ayrıca albüm veya şarkı görünümde hangi detayları görmek istediğinizi de seçebilmeniz mümkün.

Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere sıralama, seçim ve toplu işlem yapmak için sağ taraftaki “pop up” menüyü kullanmak gerekiyor. Arayüz son derece hızlı çalışıyor ve değişikliklere ve komutlarınıza neredeyse anında cevap veriyor.

Albümlerin bilgilerini düzenlemek, albümleri silmek veya farklı bir depolama alanına aktarmak dahil aklıma gelen tüm özellikler cihazın arayüzüne eklenmiş. Bu sayede hayat gerçekten kolaylaşıyor. Cihazın harika iOS arayüzü istediğiniz her işlemi son derece hızlı yapabilmeniz için gerekli olanakları sağlıyor.

Bu tarz cihazlarda şimdiye kadar gördüğüm gerçekten en hızlı ve en mantıklı tasarlanmış arayüz QAT MS5 Music Server’a ait. Bana sorarsanız tüketici alışkanlıkları ve istekleri çok detaylı şekilde incelenmiş ve ortaya bu müthiş “iş” çıkartılmış. Bu alanda yıldızlı tam puanı hak ediyor QAT firması!

QAT MS5 için iOS platformunda sunulan yazılımın özelliklerine baktıktan sonra mobil dünyanın en yaygın işletim sistemi olan Android cephesinde yazılım nasıl, ona bir bakış atalım isterseniz. Öncelikle fazla beklenti sizi sarsmasın, iOS yazılımı nasıl her türlü övgüyü hakediyorsa, Android tarafında yazılım son derece özensiz! Basit bir şekilde albüm seçimi ve çalma denetimlerine ulaşmak mümkün. Yazılım hiç fena olmayan bir hızda çalışıyor. Ancak görüntü itibarı ile tam anlamı ile eski suratlı! İnsanın kullanası gelmiyor…

Internet radyolar arasında gezinmek veya seçip dinlemek hiç sıkıntı değil. Ancak yine arayüz insanı bu konuda çok motive ediyor diyemem. Ne yalan söyleyeyim yazılımın renk seçimi bile insanın hevesini kıracak şekilde yapılmış…

QAT MS5 Music Server ile alakalı hemen her türlü ayarı yapabildiğimiz iOS yazılımın aksine Android üzerinde sadece saat tarih ayarı gibi son derece basit ayarları yapabilmek mümkün. Android yazılımını şöyle nitelendirelim, ses açıp kapatmak gibi basit kontroller, şarkı seçimi yapmak için anlık bir çözüm. Şahsen ben yazılımın iPad ekranlarını gördükten sonra Android yazılımını telefonumdan sildim kısa sürede!

Hemen bir ekleme. Android için üretici QAT bir yazılım güncellemesini meraklılara sunmuş. Ancak bu yeni yazılımı Google Play Store’dan indirmek yerine QAT web sitesinden indirmeniz gerekiyor. Bir APK dosyasını telefonunuza indirerek kurduğunuzda daha iOS  için hazırlanmış arayüze benzeyen bir yazılım emrinize amade. Umarım bu yeni yazılım Google Play Store’dan sunulur ve daha rahat ulaşılır hale gelir.

Dördüncü Sayfaya Geçmek İçin Tıklayınız