Revox Turkey: Müzik zevk meselesidir. Ses değil.

Müzik zevk meselesidir. Ses değil.

Stüdyo ses kayıtlarında Dünya’nın öncü firması Revox, yeni Studioart serisi ürünleri ile stüdyo kalitesinde ses çözünürlüğünü evinize taşıyor. Ses kalitesinin yanı sıra, bluetooth, airplay, internet radyo, online müzik arşivleri (Tidal, Spotify, Deezer) Network arşivi üzerinden müzik oynatma. Mono, Stereo, LCR ve 5.1 seçenekleri ve daha birçok özelliği ile yeni Studioart serisi, ses teknolojilerinde yeni standardı belirliyor.

Red Dot Award tasarım ödülüne layık görülen yeni Revox StudioArt 1948 yılından günümüze ses kalitesine öncülük etmiş Revox markasının geliştirdiği en yeri ürün serisi. Bu seri içerisinde 4 farklı ürün bulunuyor. Bunlardan ilki StudioArt A100 Aktif Oda Hoparlörü.

Bu stüdyo kalitesinde ses çıkışına sahip hoparlör hem tasarımsal yapısı hem de özellikleri sayesinde çok yönlü kullanım şekillerine sahip. Örneğin bir odada tek başına wi-fi a bağlı olarak müzik dinleyebiliyorsunuz veya telefonunuzdaki müziği airplay ya da bluetooth ile hoparlöre yönlendirebiliyorsunuz. Ya da bir spotify, deezer ya da tidal aboneliğiniz ile bu hoparlörden müziklerinizi internet üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Ve bunları hoparlör ister elektriğe bağlıyken isterseniz de kendi içerisindeki bataryası ile çalıştırarak yapabiliyorsunuz.

Veya bu özelliklerini kullanmayıp isterseniz TV nize harici hoparlör olarak da bağlayabilirsiniz. Ayrıca 2 adet A100 kablosuz olarak birbirine bağlanıp stereo kullanım özelliğine de sahip.

Studio Art A100 bu çoklu bağlantı özelliklerinin yanı sıra içerisinde bulundurduğu Hi-Fi amplifikatörünün özelliği sayesinde bir adet pasif P100 hoparlörü de hiç bir ek amplifikatöre ihtiyaç duymadan çalıştırabilmekte ve bu sayede stereo sisteminizi ister 2 adet aktif A100 hoparlörden veya isterseniz daha ekonomik olarak 1 aktif 1 pasif hoparlörden de oluşturabilirsiniz. Aktif ve pasif modellerin iç yapısı birbiriyle tamamen aynı şekilde tasarlanmış. İçerisinde barındırdığı özel bass-reflex yapısı ve ses kanallarıyla tertemiz ve distortion’a uğramayan stüdyo kalitesinde sesi sadece 22 cm yükseklik ve 10 cm çapıdaki bu silindir şeklinde dizayn edilmiş küçük boyutlu kabine yerleştirmeyi başaran Revox ürün serisi için çıkarmış olduğu IOS ve Android cihazlarda kullanılabilen StudioArt aplikasyonu ile cihazın bulunduğu network ağı içerisinde istenilen tüm özelliklerini kablosuz olarak da kontrol ve kumanda etmenize olanak sağlıyor.

Serinin diğer hoparlörlerinden ve düşük frekans eklentisi olarak görev yapan aktif subbass StudioArt B100 saf ve temiz alt frekans ses kalitesiyle üst frekans hoparlörlerin bulunduğu ortamda high-end ses vermelerine yardımcı olarak tasarlanmış. Diğer StudioArt ürünleri ile kolayca eşleştirilebilen ürün 150W ses çıkış gücüne sahip. FAz yönünün ayarlanabilmesi özelliği ile odada istediğiniz konumdan en ideal sesi almanız mümkün. KAsa içerisine yerleştirilmiş olan High-End ses sürücüsü sayesinde en yüksek ses seviyelerinde bile distortion a girmeden tertemiz bir müzik deneyimini size yaşatıyor.

Serinin son ve en farklı yapıdaki ürünü olan StudioBar ise size hem hi-fi müzik ziyafetini hem de sinema sesi keyfini yaşatmak için tasarlanmış. A100 serisindeki gibi kendinden amplifikatörlü olan bu ürün içerisinde 3 farklı bölümü barındırmakta. LCR (sol-sağ ve orta) olarak çalışabilen ürün tek başına TV nizin altında tüm odaya yetebilecek bir 3 boyutlu ses oluşumunu sağlayabiliyor.

İstenirse de diğer StudioArt ürünleri ile beraber kullanılarak kablosuz bir 5.1 surround sistem de yaratılabiliyor. A100 hoparlöründe olduğu gibi StudioBar da interenet üzerinden müzik yayını, network üzerinden müzik yayını, airplay ve bluetooth gibi tüm özelliklere sahip.
Studio Art serisi ürünler ile bağlantı esneklikleri sayesinde farklı sistem kombinasyonları oluşturulabiliyor ve bu sayede her mekan ve ihtiyaca uygun en ideal sonuç elde edilebiliyor.

Ayrıca yaratılan bu sistem kombinasyonları ile evinizde kablolu veya kablosuz çoklu oda çözümleri kurabilir, bunları IOS veya Android aplikasyonu sayesinde her odada farklı ses kaynakları ve farklı volüme seviyeleri ile her odada her ayrı kişinin bağımsızca dinleyebileceği kusursuz bir hi-fi çoklu oda sistemi elde edeblirsiniz.

Tüm Revox StudioArt ve diğer Revox ürünleri için Revox Türkiye ile 444 8 RVX (789) numaralı telefondan ve info@revoxturkey.com mail adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Tags: