Dükkan Hifi: Mobile Fidelity Studiodeck ve Ultradeck Pikaplar Stoklarda

Mobile Fidelity Studiodeck ve Ultradeck Pikaplar Stoklarda

Pikaplarımız dünyanın en önemli pikap ve pikap kolu tasarımcılarından biri olan Spiral Groove’dan Allen Perkins ile işbirliği içinde tasarlandı.

Ürünlerimiz için ortak kalitemiz :

Mobile Fidelity Sound Lab stüdyoları dünyanın en iyi ses kayıtlarını yapan firmalardan birisir. Firma bu stüdyolarda beş yıl boyunca çizim yaparak Mobile Fidelity elektroniği, ev-ses reprodüksiyonunun ses bütünlüğünü geliştirmeye odaklanmıştır.

Her ürün, endüstrinin en iyi mühendislerinden bazılarıyla işbirliği sonucu ortaya çıktı ve yılların stüdyo deneyiminden yararlanıldı. Pikaplarımız, pikap iğnelerimiz ve pikap pre amplifikatörlerimiz.

Her ürün Mobile Fidelity Sound Lab’ın ünlü Orijinal Master Kayıtlarıyla ne yapmaya devam ettiğini gösterecek şekilde tasarlandı: Özgün sanatçıyı daha yakından tanımanız için geliştirildi.

Pikaplarımız dünyanın en önemli pikap ve pikap kolu tasarımcılarından biri olan Spiral Groove’dan Allen Perkins ile işbirliği içinde tasarlanndı. Mobile Fidelity pikapları, vinil koleksiyonunuzun mükemmel bir şekilde dinlemenizi sağlar ve Mobile Fidelity Sound Lab’in yüksek standartlarını korur.

Gelişmiş teknoloji, kullanıcı dostu özellikler ve rakipsiz tasarım öğeleri olağanüstü bir ses deneyimi sağlar. Sonuçta Mobile Fidelity’nin ünlü stüdyosunun sesini evinize getiriyoruz.

Ultra Deck Pikap

“Ultra” kelimesi, Mobile Fidelity Sound Lab’ın felsefesi ile eş anlamlıdır. Kayıtlardaki orjinal sesin keyfini; evlerinizde en düzgün ve en iyi kalitede dinlenebilmesi esas önceliğimizdir.

İster standart bir LP ister UltraDisc One-Step adıyla ürettiğimiz sınırlı sayıda kayıtlarımızdan birine sahip olun, UltraDeck, plaktaki izleri orjinaline sadık bir şekilde çalar.

33-1/3 and 45.0 RPM kayış tahrikli pikap
Özel olarak dizayn edilmiş ve Amerikada üretilmiştir.
10-inch MoFi Studio Pikap Kolu
1,3 inch ( 33 mm ) ve 3,10 Kg Delrin® plato
İzole edilmiş 300 RPM AC senkronize motor
HRS tarafından dizayn edilmiş vibrasyon önleyici ayaklar.
Cardas Audio kol kablosu
10,5 Kg Ağırlık

StudioDeck Pikap

Pikaplarımızdan birinin adında “Studio” kelimesini kullanmak işimizin doğasında vardır. MoFi’nin yazılım ve donanım tecrübelerinin bir araya getirildiği ilk pikabımız sizlere Stüdyo kalitesini en uygun fiyat aralığında sunmak için yaratılmıştır. En uygun fiyatlı ürününüz olan StudioDeck, yüksek kaliteli bir ses üretir. Dünyanın en iyi ses tasarımcılarından bazılarıyla birlikte tasarlanan StudioDeck, çok daha pahalı ürünlerde bulunan inanılmaz miktarda ustalık ve teknolojiye sahiptir.

33-1/3 and 45.0 RPM kayış tahrikli pikap
Özel olarak dizayn edilmiş ve Amerikada üretilmiştir.
10-inch MoFi Studio Pikap Kolu
3/4 inch ( 19 mm ) ve 1,8 Kg Delrin® plato
İzole edilmiş 300 RPM AC senkronize motor
HRS tarafından dizayn edilmiş vibrasyon önleyici ayaklar.
8,7 Kg Ağırlık

Daha fazla bilgi için : www.dukkanhifi.com