Art Of Sound: Yeni Dual CS 460 Makassar Ebony


Dual pikap ailesinin en çok sevilen serilerinden “CS 460”, yeni göz alıcı masif ahşap şasisi “Makassar Ebony” ile “High End Show Munich 2018” ‘ de görücüye çıktı. Serinin tüm diğer üyeleri gibi komple ağaç bir gövdeye sahip bu yeni lüks işlemeli pikap hem işçilik kalitesi hemde sesi ile sizlere görsel ve işitsel bir keyif sunmayı amaçlıyor. Bu keyfe çok yakın zamanda sizlerde ortak olabileceksiniz.

Dual CS 460 kurulumu ve kullanımı son derece basit ve verimli bir tam otomatik high-end pikap.

Pikap alüminyum bir pikap kolu ve karbon fiberden üretilmiş bir headshell e monte edilmiş MM yapıdaki Ortofon OM10 kartuş ve iğne ile birlikte sunuluyor. Bu pikap kolu titreşim ve sürtünmeyi minimuma indiren bir yapıda. “Tracking force” ve “antiskating” gibi bazı önemli ayarları yapabilmeye izin veren yapıdaki kol size ilerleyen dönemde başka bir kartuş ve iğne ile de kullanım imkanı sunuyor.

Pikap gövdesi titreşim önleyici ayaklar üzerinde duran masif ağaç bir şasi ve sandviç yapıdaki alüminyum bir platodan oluşuyor. Plato üzerinde kullanılan antistatik bir keçe mat ile birlikte bu sandviç yapıdaki alüminyum plato rezonansı önlemek için tasarlanmış. Düz bir kayış ve son derece sessiz çalışan bir DC motor ile sürülen “CS 460” 33, 45 ve 78 rpm olmak üzere üç devir seçeneyi sunuyor.

Üretim ve ses kalitesi Alman üretici Dual’ den beklediğimiz gibi mükemmel. Bu pikap, plak dinlerken beklediğiniz tüm dinamik alan kontrolü, berraklık ve açıklığı sunuyor. “CS 460” daha alt seri Dual modellerine göre ses açısından çok daha iyi bir keskinlik ve açıklıkta çalıyor.

Dual CS 460 modern bir tam otomatik pikapta olması gereken herşeyi barındırıyor. Mükemmel görünüyor ve çok üst seviye bir sesi var. Otomatik bir pikap kullanmak isteyen ve yüksek standartları olan tüm plak severler için doğru bir tercih.

Daha fazla bilgi için: www.artofsound.com.tr