Timpani: Yeni Ürünler: Graham Audio LS6, LS6/f Hoparlörler ve Blue Aura WS80i Kablosuz Hoparlör Sistemi

Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

Graham Audio, BBC lisansıyla ürettiği iki efsane hoparlörü LS3/5 ile LS5/9’un ebatları birbirinden oldukça farklı olduğu için ara boyutta bir hoparlör projesi üzerinde uzun süredir çalışmaktaydı. Derek Hughes’un tasarlanmış olduğu yeni hoparlör Chartwell LS6 geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya çıktı. Bu hoparlörün başarısının ardından da kule tipi versiyonu LS6/f’yi ürettiler. LS6 ile LS6/f aynı sürücüleri kullanıyor, yalnızca kabinleri farklı.

Her iki hoparlör de Timpani’ye gelip pişmeye başladı. Yorum yapmak için henüz erken ama yine de BBC geleneğinin sürdüğünü ve hoparlörleri şimdiden çok sevdiğimizi söyleyebiliriz.

Blue Aura WS80i Kablosuz Hoparlör Sistemi, bugüne kadar Timpani’de benzeri görülmemiş bir ürün. İki aktif hoparlör ve bir vericiden (Transmitter) oluşuyor. Vericiyi bilgisayar, CD Çalar, DAC veya herhangi bir kaynağa bağlamak mümkün. Tek bir vericiye arzu edildiği kadar hoparlör eşleştirilebiliyor. Yani son derece basit bir şekilde çok odalı bir sistem kurmak mümkün. Birden fazla verici kullanılması durumunda ise farklı hoparlörler farklı kaynaklarla eşleştirilebiliyor. Bu tür sistemlerin genellikle ses performanslarının vasatın altında olduğuyla ilgili bir ön yargı vardır. Ancak WS80i’nin performansı bizi şaşırttı. Fiyatına göre gerçekten çok başarılı! Duymanız lazım tabii.

“Kurlar almış başını giderken böyle bir duyurunun zamanı mı şimdi?” şeklinde haklı bir tepkiniz olabilir. Kurları belli bir seviyede ve geçici bir süre için sabitledik. İthalatlarımızın bir kısmı yakın zamanda gerçekleştirdiği için bu seviye maalesef çok düşük olmasa da, avantajlı sayılabilir yine de.

1 USD = 3,90 TL
1 Euro = 4,90 TL
1 GBP = 5,65 TL

Yeni hoparlörleri dinlemeye bekliyoruz.

Saygılarımızla,

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://online.timpani.com.tr
http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio

Tags: