Art Of Sound: Gerçekten Duymaya Hazır mısın?

Gerçekten Duymaya Hazır mısın?

Zuhal Müzik Uniq ve Akasya Mağazaları’nda bulunan özel dinleme alanında Hi-Fi sistemlerimizden kaliteli müzik dinlemenin keyfini tecrübe edebilirsiniz!

Bilgi ve rezervasyon için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.zuhalmuzik.com/hifi-ses-sistemleri-rezervasyon

GERÇEKTEN DUYMAYA HAZIR MISIN?
Hifi(High Fidelity) kelime anlamı ile “yüksek sadakat”; müzisyen, prodüktör, kayıt, mix ve mastering mühendislerinin stüdyo ya da konser kayıtlarında yaratmak istedikleri sound, duygu ve sihire tamamen sadık kalarak, dinleyiciyi de bu tecrübeye ortak ettikleri ses sistemleridir. Eğer siz de evinizde bir konserin en ön sırasında olmak ya da en sevdiğiniz solist ile stüdyoda beraber düet yapma tecrübesini yaşamak istiyorsanız sizleri mağazalarımızda dinletiye bekliyoruz.

REZERVASYON YAP, İSTEDİĞİN GİBİ DİNLE!

Zuhal Akasya ve Zuhal Uniq mağazalarımızda bulunan özel HI-FI dinleme alanında eşsiz bir müzik deneyimi yaşamak için aşağıdaki rezervasyon formunu doldurabilir ve size özel rezerve edilmiş bir saatte, HI-FI sistemler konusunda donanımlı bir uzman eşliğinde şarkı listenizi dinleyebilir ve sistemler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Rezervasyonunuza dilerseniz kendi müzik arşivinizi getirebilir ya da rezervasyon formunda bulunan ”Notlar” kısmına TIDAL üzerinden dinlemek istediğiniz sanatçıları, şarkıları ekleyerek önceden hazırlanacak şarkı listesi ile bu eşsiz deneyime kulak verebilirsiniz!
Ayrıca özel olarak deneyimlemek istediğiniz bir ürün ya da kurulum var ise ‘Notlar’ kısmından belirtebilirsiniz.