Art Of Sound: Audionet Kontrol Uygulaması


IFA başlangıç zamanı geldi!

Audionet ULTIMATE-Serisine ait yeni über pre-amp STERN için Kontrol Uygulaması’nın ilk sürümünü piyasaya sürdü. Bu uygulama, tüm mobil Apple cihazları ve iOS sistemleri ile çalışıyor.

Bu aplikasyon ile, meraklı kullanıcılar ünlü tasarımcı Esslinger tarafından tasarlanan dönen bir süpürme fonksiyonuna benzer şekilde geleneksel bir yuvarlak ses düğmesiyle ses seviyesini kontrol edebiliyor. Ayrıca giriş kanallarının anahtarlanması da mümkün. Pre-amp STERN kayıtlı bir ağ modülünü çalıştırırken kullanıcılar mevcut ağlara takılabilirler, ya da sadece kendi üst düzey kullanımı için bağımsız ağlarını başlatabilirler. Burada yönlendirici gerekli değildir. Yeni bir sürümün çıktığı andan itibaren yazılımın güncellemeleri App aracılığıyla da yapılacak, ayrıca kullanıcılar bilgilendirile de bilir ve sistemlerini ne zaman güncelleyeceklerine karar verebilir.

Şu anki güncel sürüm VI.10 olarak adlandırılıyor, Audionet mühendisleri büyük önem verdikleri bir sonraki sürümü hazırlamakla meşguller. STERN aplikasyonu ile dünya çapında ünlünen yeni STERN / HEISENBERG kombinasyonu, amplifikatör piyansında yepyeni bir boyut getirdi ve artık tamamen uzaktan kumandalı. Alanındaki uzman kişiler tarafından tasarlanmış bu aplikasyon (Hartmut ve Nico Esslinger’in) önümüzdeki yıllarda birçok meraklının iPhone’larında bulacağını tahmin ediyoruz.