Art Of Sound: Monitor Audio Yeni Ürünler

“Monitor Audio’nun yeni ürünleri Art Of Sound stoklarına girmiş bulunmaktadır. Bayiilerinden temin edebilirsiniz…”

Daha fazla bilgi için: www.artofsound.com.tr

****

Hi-Fi’a tutkuyla bağlı olan insanların hatta bazılarının çocukluklarından bugüne kadar Hi-Fi aşkı ile yananların, şu an içeriğine göz atmak üzere olduğunuz veya evinizde keyifle müzik dinlerken incelediğiniz web sitemizi ve firmamıza adını veren, 31 Ekim 2015 tarihinde ilk açılışını yapan Art of Sound; Hi-Fi Koleksiyoneri olan Ahmet Güvenman’ın temellerini attığı bir yapıdır.

Art of Sound’un kuruluşundaki temel düşünce, Hi-Fi tutkunlarına buluşup keyif alacakları bir ortamı sunarken, yeni başlangıç yapanların da tecrübelerden feyz alacakları, ister Odyofil ister başlangıç seviyesindekiler olsun ne alacaklarından emin olacakları, ticari kaygılardan uzak bir yapıyı sektöre sunarak önder olmaktır.

Art of Sound’da Ahmet Güvenman’ın koleksiyonunun 50 parçalık küçük bir kısmı sürekli ve değişerek sergilenirken, bunun yanı sıra nadir ve zamanının değerli parçaları satışa sunulmakta olup, Art of Sound 2016 Mayıs ayından itibaren bazı önemli markaları da Türk dinleyicileri ile buluşturmaya başlamıştır.

Kısacası, 2. el ürünler ile başlayan bu hikaye zamanla gelişerek Avrupa ve Amerika’nın önde gelen High end Hi-Fi ürünlerinin temsliciliğinin alınmasıyla ikiye ayrılmış ve sıfır ürünler “Detailed Concert” adı altında yeni bir yapı ve organizasyon ile merkez ofisten pazarlanırken, 2. El ürünler ise “Vintage Collection” adı altında mevcut mağazadan tanıtım ve satış faaliyetine devam etmekte olup, mağazamızda temsilciliğini yaptığımız ürünler için de bir dinleti odası düzenlenmiştir.