Samsung Harman Grubunu Satın Aldı!

Samsung, ABD merkezli Harman International Industries 8 milyar dolar karşılığında satın aldı. Koreli firmanın şimdiye kadar ki en büyük ve prestijli satın alması! Peki Harman International Industries içerisinde hangi firmalar var derseniz,

AKG Acoustics mikrofon ve kulaklık. AMX – video ve kontrol cihazları. Bang & Olufsen Automotive otomotiv elektroniği. Becker – otomotiv elektroniği. BSS Audio – sinyal işleme Crown International – pro amplifikatörler. dbx Professional Products – sinyal işleme. DigiTech – gitar ürünleri. HardWire – gitar pedalları. HiQnet – audio digital network sistemleri. harman/kardon – ev/araba elektroniği. Infinity – hoparlörç JBL – zaten bahsetmeye gerek yok! Lexicon – dijital sinyal işleme. Mark Levinson Audio Systems – ev/araba elektroniği. Martin Professional – sahne ışıklandırma sistemleri. Revel – hoparlör. Selenium -profesyonel pazar ürünleri. Soundcraft – miks masaları. Studer – miks masaları.

Bu satın alma sayesinde Samsung audio tarihinin en prestijli firmalarından bir kısmına sahip olmuş durumda. Satın alma işleminin tamamlanmasının ardından Harman International Industries, Samsung’un bir iştiraki olarak yaşamaya devam edecek ancak faaliyetlerini bağımsız olarak sürdürecek.

Tags: