Timpani: 68. Etkinliğimiz 29 Mart Salı Akşamı

Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

29 Mart Salı akşamı 17:30 – 19:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinliğimizin:

– Konusu: “Caz Tarihi (2. Bölüm)“
– Sunucu: Şevket Akıncı

Yoğun katılım ve büyük beğeniyle izlenen “Caz Tarihi 1. Bölüm” etkinliğimizde (17 Aralık 2015 – 65. Etkinliğimiz), Şevket Akıncı, Ragtime’dan Dixieland’e, Bebop’tan Hard Bop’a, 1950’li yılların ortalarına kadar uzanan dönemi, kilometre taşı müzisyenlerinden örnekler dinleterek anekdotlar eşliğinde sunmuştu. Etkinliğin videoları da büyük ilgi gördü ve görmeye devam ediyor.

“Caz Tarihi 2. Bölüm”de Şevket Akıncı, Hard Bop, Modal Caz, 1950’lerin sonlarında başlayan Özgür Caz ve 1960’ların ortalarında İkinci Chicago Okulu’nun önde gelen isimlerini ele alacak.

1. Bölüm etkinliğimize katılanların kaçırmak istemeyeceğinden eminiz. Katılmamış olanlar ise 1. Bölümün çok kapsamlı bir özeti olan videolarımızı ister etkinlikten önce ister etkinlikten sonra izleyebilirler. Dizi devam edecek ve biz Salı akşamını heyecanla bekleyeceğiz!

Şevket Akıncı’yı etkinliklerimizin müdavimleri yakından tanır, daha az tanıyanlar ise aşağıdaki linklere göz atmak isteyebilir:

http://www.sevketakinci.com
http://www.myspace.com/sevketakinci

Daha önceki etkinlik davet yazılarımızda da belirttiğimiz gibi Timpani’nin üçüncü katındaki mekanımızın boyutları iştirakçı sayısını 35 kişiyle sınırlı tutmamızı zorunlu kılıyor, bu sebepten toplantıya katılmayı arzu edenlerden ricamız bu mesajımızı “KATILMAK İSTİYORUM” yazarak cevaplamaları. Biz de cevap yazan ilk otuzbeş kişiye beklediğimizi teyid eden bir cevap yollayacağız. Bizden olumlu cevap alacak olanlardan planlarının değişmesi sonucunda katılamayacakları durumu ortaya çıkarsa bizi bilgilendirmelerini rica ediyoruz.

İlgi yoğun olabilir, teyidlerinizi son güne bırakmamanızı öneririz.

Bundan önceki etkinliklerimizle ilgili bilgi edinmek için:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Salı akşamı görüşmek ümidiyle.

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://online.timpani.com.tr
http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio