Mavi Hifi: Acoustic Energy Mavi HiFi’da

Acoustic Energy 1987 yılında İngiltere’nin bestecilere ilham veren bir doğal güzellik alanı olan Cotswolds bölgesinde kuruldu. 1987 yılında 15.000 metrekarelik tesiste üretime başlayan firma, 1988 yılında ürettiği AE1 modeli ile ünlenmeyi başardı.

AE1, uygun güç kullanımı ile müzikteki gerçekliği yakalamanın yanı sıra sahne, detay, uzamayan doğru bas gibi özellikleri ile günümüz ev ve profesyonel kullanımda oldukça önemli bir yer almış ve haklı bir küresel üne sahip olmuştur.

EA1 modelinden daha sonra üretmeye başladığı Referans serisi ile 1991 ve 1992 yılında En İyi HiFi ödülüne layık olmuş ve Acoustic Energy markasının büyüyerek yayılmasına yol açmıştır.

Günümüzde Acoustic Energy hoparlörleri dünyanın yaklaşık 50 ülkesinde satılmakta ve HiFi endüstrisinde önemli bir payı bulunmaktadır.
Farklı ürün kategorilerinde aldığı pek çok ödülle özellikle giriş ve orta seviyede markalar arasında tercih sebebi olan Acoustic Energy hoparlörleri ülkemizde Mavi HiFi tarafından temsil edilmeye başlamıştır.

Mavi HiFi
www.emavihifi.com