Timpani: 64. Etkinliğimiz 22 Ekim Perşembe akşamı


Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

Yaz arasının ardından yeni sezona müthiş bir etkinlikle başlıyoruz: 22 Ekim Perşembe akşamı 17:30 – 19:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinliğimizin:

– Konusu: “Stüdyodan Stereoya – II”
– Sunucu: Alper Yılmaz

24 Şubat 2012 tarihli “Müziğin Üretimi – Stüdyodan Stereoya” başlıklı etkinliğimizde Alper Yılmaz, müziğin üretim sürecinde, bestenin yazılması ve düzenlenmesinden başlayarak, evlerimizdeki müzik sistemine ulaşana kadar geçtiği aşamaları teorik bir kapsamda bizlere anlatmıştı. O sunumun devamı niteliğindeki bu sohbetinde kendisi bizlerle en son albümü “Different City, Different Mood”un üretim sürecini kayıt, miks ve mastering aşamalarını teker teker dinleterek ve göstererek müziğin mutfağından örnekler sunacak…

Gerçekten hepimizin çok merak ettiği çok ilginç bir konu! Bir albüm kaydının tüm aşamalarına, bir anlamda anatomisine şahit olacağız. Alper Yılmaz’ın konusuna hakimiyeti, müzisyenliği, odyofil oluşu ve konuşmacılık yeteneği de göz önünde tutulursa katılamayacak olanların neler kaçıracağını tahmin etmek zor değil!

Alper Yılmaz’ın özet biyografisini ekte sunuyoruz.

Daha önceki etkinlik davet yazılarımızda da belirttiğimiz gibi Timpani’nin üçüncü katındaki mekanımızın boyutları iştirakçı sayısını 35 kişiyle sınırlı tutmamızı zorunlu kılıyor, bu sebepten toplantıya katılmayı arzu edenlerden ricamız bu mesajımızı “KATILMAK İSTİYORUM” yazarak cevaplamaları. Biz de cevap yazan ilk otuzbeş kişiye beklediğimizi teyid eden bir cevap yollayacağız. Bizden olumlu cevap alacak olanlardan planlarının değişmesi sonucunda katılamayacakları durumu ortaya çıkarsa bizi bilgilendirmelerini rica ediyoruz.

İlgi yoğun olabilir, teyidlerinizi son güne bırakmamanızı öneririz.

Bundan önceki etkinliklerimizle ilgili bilgi edinmek için:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Perşembe akşamı görüşmek ümidiyle.

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio

Tags: