Dukkan Hifi: Quad Yeni S Serisi


Yeni Quad S Series Stoklarda

Quad müzik severlere her zaman tam çözüm sunmaktan gurur duymaktadır. Her Quad bileşeni Hi-Fi sisteminizin diğer bileşenleriyle mükemmel bir uyum sağlar. Yeni Ribbon Tweeterlı Quad S Serisi ile Orjinal Sese Çok Daha Yakınsınız.

Quad’ın ilk yaptığı hoparlör Mono zamanındaki Corner Ribbon Speaker’dı, o zaman ribbon sürücülerin dayanıklığı ve kontrolü ile ilgili birçok sorunu vardı. Ancak yeni teknoloji sandviç sistem yapı ve sofistike cross over desteği ile tüm bu sorunlar giderilmiş geriye sadece ribbon sürücünün avantajı olan kulağı yormayan ancak enstürümanlardaki en ince ayrıntıyı yakalayan yumuşak detaylar kalmıştır.

Yeni ribbon sürücünün hoparlör üzerindeki yerleşimin de özel bir hesaplama vardır. Bu ince hesaplama; tavan ve tabandaki yansımaları minimuma indirerek size koltuğunuzda en sevdiğiniz parçaları dinlerken üst frekansları en üst kalitede sunar. Aynı özen S serisi kule tipi hoparlörlerin arkasıdaki ABR sürülerde de vardır. Kalabalık orkestraları dinlemek S serisi ile çok daha keyifli.

Müzik zevkiniz ne olursa olsun, yeni Quad S serisi hoparlör ile tüm albümlerinizi tekrardan keşfedeceksiniz.

Ürün Detayları İçin : https://www.dukkanhifi.com/src.asp?srcmake=0&srccat=0&que=s+series&ara=ara