Vifa: Tutku, Ustalık ve Gerçek Sesin Peşinde Sürekli Çalışma

TUTKU, USTALIK VE GERÇEK SESİN PEŞİNDE SÜREKLİ ÇALIŞMA.
Bu ifadeler Vifa’nın felsefesinin çekirdeğidir ve 1933 yılında Danimarka’da kuruluşundan itibaren yürütülen çabadır. Vifa bu tarihten itibaren geliştirdiği hoparlörler ile çok iyi bilinen yüksek kaliteli HiFi markalarının hoparlör tedarikçisi olmuştur ve pozisyonunu günümüze kadar korumuştur.

Gerçek sesi almak sadece bir çok teknik bileşenin bir orkestra gibi beraber çalışması ile mümkündür. Vifa markası mühendislerinin çalışmaları ve bilgi birikimleri bu gerçek ve en iyi kalitedeki sesin üretilmesini sağlamaktadır. Bu premium kalitedeki ses aynı zamanda yüksek kalitede bir sunumu hak ediyordu. Vifa 2014 ve 2015 yıllarında benzersiz dizaynı ile kablosuz hoparlör serilerini tanıttı. Vifa ses mühendislerinin geçmişten gelen tecrübeleri, estetik tasarımlı cihazlarla üstün kalitedeki sesi bir araya getirdi.

Vifa şimdiye kadar OSLO, HELSINKI, COPENHAGEN ve STOCKHOLM modellerini ses düşkünlerine sundu. Her bir model, müzik aşıklarını ses ve estetikle buluşturuyor. Bu yeni kablosuz hoparlör gurubu, Vifa’nın değerlerinin eşsiz bir şekilde, eğlenceyle birleşimidir. Gerçekçi ses, en üst düzey malzeme kalitesi ve teknoloji, sofistike ve aynı zamanda kullanım kolaylığı İskandinav tasarımının dışavurumudur.

Avrupa’nın lider tasarım kumaş üreticisi Kvadrat ile yapılan işbirliği Vifa hoparlörlerinin ses kalitesi yanında dış görünüşünün ve hissiyatının en önemli parçasıdır. Dört modelde de dış kaplama olarak tercih edilen özel örülmüş kumaşlar sıcaklık ve nadide görünüşü ile İskandinav tasarımının imzası niteliğindedir. Bu kumaş sayesinde ses kaybolmamakta ve en iyi bir şekilde kumaşın içinden dinleyiciye ulaşmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için: www.h2w.com.tr

Tags: ,