Mavi Hifi: Telos Audio Design Ürünleri Yakında Mavi Hi-Fi’da


Telos Audio Design Ürünleri Yakında Mavi Hi-Fi’da

2006 yılında Taipei’de kurulmuş olan TelosAudio Design Co. Ltd., Tayvan’daki seçkin ses ürünleri imalatçılarından biridir.
Telos Audio Design’ın ürün geliştirmekteki felsefesi gerçek sesi ortaya çıkarmak ve müziğin beğenilmesi için ölçeklendirmektir.

Muhteşem tasarım ekibi ve titiz işçiliği bir araya getirerek, performans ürünlerini yaratan Telos Audio, sistemlerde ek olarak kullanılan bileşenleriyle müzik severlere şık tasarım ve çok geniş çapta müzikaliteyi sağlıyor.
Farklı üretim alanlarında krom, altın, platin ve titanyum kullanmayı tercih eden firma, kaliteli ustalık ve kullanılan değerli metaller sayesinde , global pazarda emsalsiz ürünler meydana getirerek başarısını yükseltmiştir.

Telos Audio son yıllarda dünyanın büyük Hi-Fi ve Hi-End fuarlarında ürünlerini tanıtmaktadır. Bir çok Hi-End marka da fuarlarda yaptığı demolar sırasında Telos Audio ürünlerini tercih etmektedirler.

Bu firmalardan biri de günümüzde dünyanın referans markaları arasında gösterilen ülkemizde de adından gururla bahsedilen; Echole kablo ve Absolare elektronik cihazları sahibi Kerem Küçükaslan’dır.

Tüm Telos elektronik ürünleri, elektrostatik boşalımı engellemek, bileşenlerin etkisini geliştirmek ve ayrıntılı Hifi sistem performansı için basılı devre levhaları yalıtımında, elektronik parçalarda Quantum X2 tekniğiyle bütünleştirilmiştir.

Müzik sisteminizin fiyat aralığı ne olursa olsun uygun Telos ürünleri kullanarak harcadığınız bütçenin çok üzerinde sisteme üst düzey bir elektronik bileşen ilave olmuş gibi fayda göreceksiniz.

İthaline başladığımız ürünler;

Quantum X2 Sigorta
36 saatlik bir süre zarfında iki kez -196 derecede crogenic işlemden geçen ve 12 saat dinlendirilen 3. Nesil QBT (Quantum burning techology) ile üretilen; Quantum X2 sigortalar

Quantum Sticker
Jeff Lin’in buluşu yine Quantum X2 tekniği ile üretilen Quantum sticker’lar

Grounding Noise Reducer
Ses sistemlerinde en büyük sorunlardan biri olan topraklamayı yok eden Telos’un en popüler ürünü olan Grounding Noise Reducer.
Ses kurulumunuz için izole edilmiş topraklamaya sahip olmak, özel bir güç hattına sahip olmak kadar iyidir. Ses kurulumunuzda sadece GNR tarafından üretilmiş toprak potansiyel hizmetini kullanarak, gürültü tamamen izole edilmiş olacaktır.

Quantum Noise Resonator
Gürültü ve enerji dönüşümü devre tasarımı dalgalanmalarıyla, 1 KHz üzerindeki gürültünün farkını üretir ve ışık enerjisine dönüştürerek faz bozulmalarının önüne geçer.

Quantum Kapak
140 saatlik bir ayar sürecinden sonra üretimi tamamlanan sistemlerde yer alan kullanılmayan RCA-XLR’ları kapatarak ses kalitesinde hissedilir iyileşme sağlayan kapaklar

Telos ürünleri çok yakında Mavi Hi-Fi’da satılmaya başlayacak.