Dükkan Hifi: Cardas Clear Reflection

Cardas Audio iki kablosunu duyurmaktan heyecan duyuyor: Clear Reflection Hoparlör Kablosu ve Clear Reflection Ara Kablosu

Burada iki noktaya dikkat çekmek istiyoruz.

Bir, bu ürünler üretim zincirimizdeki en iyi grup olan “Clear” ın bir parçasıdır.

İki, her ikisi de geçmişimizden bir yansımadır.

Clear Reflection Hoparlör Kablosu, Clear üretim zincirini yaratan teknoloji Eş Yayılan Kondüktörler kullanımını içeren düzeltme ve geliştirmelerle efsanevi ürünümüz olan Golden Reference Hoparlör Kablosu’nun geometrisini temel almaktadır.

Tüm uçlar Clear hoparlör kablolarındaki gibi, dövülmüş bakır bağlayıcılar ve gümüş üzeri rodyum kaplama ile sonlandırılmıştır. Clear Reflection Hoparlör Kablosu pürüzsüz, esnek, siyah renkli ve ağırdır. Kablo uçları; uzun dönemdir Oregon Bandon’da bulunan ve Cardas çalışanı olan Mike Colver tarafından işlenmiş tesbih tanesine benzeyen alüminyum üzeri bakır kaplı malzeme ile sonlandırılmıştır.

Ayrıca Clear Reflection Hoparlör Kablosu bi-wire ve tri-wire olarak sipariş edilebilir ki; bu seçenekle bu kablo Clear üretim zincirinde tektir ve Clear’in en nadir parçasıdır.

Clear Reflection Ara bağlantı Kablosu, Clear Ara bağlantı kablolarında bulunan benzer yenileyici yalıtkan materyaller ve iki koruyucu ve bir çift eş yayılan kondüktör kullanır.

Tek çıkışlı ( single ended ) bağlantı uçunda, tanınmış ürünümüz “dışı bakır kaplama olan” SRCA’yı kullanılır. Balanslı uçlarda ise; çok bilinen ve sevilen ürünümüz Clear Ara Kablosunda da kullanılan CG XLR fişlerini kullanır.

Clear Reflection kabloları, genişletilmiş berraklığıyla Cardas sıcaklığını ve Clear kabloların bilindik olağanüstü sahnelemesini bir araya getirir.

Clear Reflection serisi fiyat olarak; Golden Cross ve Golden Reference’ın emeklilikleriyle boşta kalan popüler fiyat performans noktasını ele geçiriyor. Clear Light’ın üzerinde ama önemli derecede Clear’ın altında.

Akustik olarak ideal bir dinleme odası ve çok üst düzey sistemi olan odyofiller Clear Beyond gibi en iyi ürünlerimize yönelecek olsa da, bizim gibi gerçek dünya sistemlerine sahip olan müzik serverler bu kablolara aşık olacaklar.

Ve sade siyah ceketleri (ilk mavi olmayan Clear kabloları!) ve şık süs parçalarıyla, W.A.F factor tahminimizce oldukça yükselecek J

Clear Reflection Hoparlör kablosu çok yakında stoklarda. Özel ön sipariş fiyatları için arayınız.

Clear Reflection Ara Kablo çok yakında çıkıyor.

Clear Reflection Hoparlör Kablosunun önemli noktaları:

– Eş yayılma teknolojisi
– Golden Reference mirası
– Bi-Wire ya da Tri-wire olabilmesi
– Dövülmüş bağlantı uçları
– Bakır ağız çubuğuyla yeni siyah ceketi

Clear Reflection Ara Kablosunın önemli noktaları:

– Eş yayılma teknolojisi
– Golden Reference mirası
– Balanslı siparişlerde Cardas CG XLR’nin standartları