Timpani: 64. Etkinliğimizin Videoları Hazır

Her kim ki Müzikseverdir, bu onu ilgilendirebilir.

22 Ekim akşamı, Alper Yılmaz, son albümü “Different City, Different Mood”un üretim sürecini, kayıt, miks ve mastering aşamalarını teker teker dinletti, parçaların arka plan hikayelerini anlattı. Gerçekten çok keyifli ve eğitici bir sohbet oldu, tam anlamıyla ve her yönüyle bir kaydın mutfağında dolaştık!

Önce ham kayıtları, sonra miks görmüş halini ve nihayetinde de mastering sonrasını dinledik. Sohbete katılanlar açısından farklar çok belirgin ve olumlu yöndeydi ama video kaydında bu farkların duyulabileceğine pek ihtimal veremiyordum, özellikle bilgisayarların yerleşik hoparlörlerinin kalitesi düşünüldüğünde…! Ama duyuluyor! Etkinliğimizin kapsamlı bir özeti olan dört videoyu izlemenizi hararetle öneririm. Görüşlerinizi de merak ediyorum doğrusu, paylaşabilirseniz sevinirim.

Bir de tabii belirtmeden geçmemek lazım: “Different City, Different Mood” hem müzikal anlamda ve hem de kayıt açısından çok başarılı bir albüm olmuş! Piyasaya çıkacağı günü heyecanla bekleyeceğiz. Alper Yılmaz’ı kutlar ve çok teşekkür ederiz!

Videolara aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz:
http://www.timpani.com.tr/etkinlikler/etkinlikler.htm

Saygılarımızla,
adnan arduman

TİMPANİ
Ressam Hikmet Onat Sok. No: 9 kat: 2-3,
İstinye, İstanbul

0212-323 21 10

http://www.timpani.com.tr
http://www.facebook.com/TimpaniAudio