Stereo Mecmuası Sayı 29 “Analog Özel”

 

Son dönemlerde değişik bir şey yaparak sitemizde yayınladığımız “analog” ana başlığı altındaki yazılarımızı bir araya toplayarak bir e-dergi yapmayı çok istiyorduk. Sonunda fırsat bulup üzerinde çalışmaya başladık. Bu sayımızdaki yazılar aslında uzun soluklu yayın hayatımız boyunca sitemizde yayınladığımız makale ve yazıların elden geçirilmiş, denetlenmiş ve eklemeler yapılmış birer edisyonu. Sitemizde farklı bölümlerde yer alan tüm bu yazıları bir araya toplayarak bu özel sayıyı oluşturduk.

Gururla söylemek isterim ki, Türkiye’de kendi dilimizde yayınlanmış bu kadar çok sayıda makaleye imza atmış olmaktan çok mutluyuz. Sizlerinde sayfaları inceledikçe bu fikrimizi paylaşacağınıza eminim. Herhalde daha uzun seneler Stereo Mecmuası’nın içeriğini geçebilecek bir başka yayın veya oluşum olmaz Türkiye’de. Hoş aslında bunun olmasını en çok ben isterim. Böylelikle emekli olma şansım olur!

Analog dünyaya giriş yapan bir meraklının ihtiyaç duyacağı hatta ihtiyacından biraz(cık) daha fazlası bu e-derginin içerisinde mevcut.

Dergimizi İndirmek ve Okumak İçin Linkler (Yeni Sayfada Açılır)
-Flash Versiyon (Server: Issuu)
-PDF Download (Server Issuu)
-PDF Download (Google Drive) (en hızlı çözüm)Güncellendi